17.8 C
Athens

Άρης: Απομακρύνεται οριστικά (και) του Βελάσκεθ, πάει για άλλον προπονητή από την ισπανική αγορά

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν την αναζήτηση για τον διάδοχο του Χερμάν Μπούργος με σκοπό να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος, δίνοντας βάση στην εμπειρία και τη σωστή διαχείριση του ρόστερ, στοιχεία που έλειπαν από τον Αργεντινό αλλά και τον Χούλιο Βελάσκεθ, ο οποίος τελικά απορρίφθηκε

Το θέμα της διαδοχής του Χερμάν Μπούργος στην άκρη του πάγκου είναι αυτό που «καίει» τον Άρη, σε μία υπόθεση που χρειάζεται χρόνο, υπομονή και καθαρό μυαλό.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα κυμαίνεται ο Θόδωρος Καρυπίδης με τους συνεργάτες του, που ήδη έχουν αφήσει στην άκρη δύο περιπτώσεις που έμοιαζαν και ήταν προχωρημένες. Αυτές του Ραούλ Κανέδα και του Χούλιο Βελάσκεθ.

Για τον δεύτερο που ήταν και η πιο πρόσφατη περίπτωση, όλα δείχνουν ότι η προοπτική της πρόσληψής του απομακρύνεται οριστικά, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να επιμένει… Ιβηρικά για το ζήτημα του προπονητή, αλλά να μην έχει φτάσει ακόμη στην τελική επιλογή του.

Βέβαια, υπάρχουν ήδη 2-3 επιλογές στα… σκαριά, ξανά από την ισπανική αγορά, ωστόσο εξετάζονται όλες με προσοχή πριν παρθεί η τελική απόφαση. Μία απόφαση δύσκολη που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το υπόλοιπο της σεζόν των Κιτρίνων, γι’ αυτό και ο Θ. Καρυπίδης προτιμά να περιμένει παρά να οδηγηθεί σε βιαστικές λύσεις, όπως αυτές του Κανέδα και του Βελάσκεθ.

Σημειώνεται ότι με τον δεύτερο (Βελάσκεθ) οι συζητήσεις ήταν όντως προχωρημένες, αλλά «πάγωσαν» καθώς οι άνθρωποι του Άρη θέλουν έναν πιο έμπειρο προπονητή που θα μπορέσει να διαχειριστεί το φετινό ρόστερ των πολλών επιλογών αλλά και να «χτίσει» κάτι καλό, προτού τα πάντα γκρεμιστούν μέσα σε λίγους μήνες, όπως και στην περίπτωση του άπειρου (ως head coach) Χερμάν Μπούργος.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς