19.7 C
Athens

Μαρσέλο: Τρελάθηκε η Μενεγάκη με την υποδοχή του Βραζιλιάνου αστέρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Η έλευση του Παγκόσμιου Μαρσέλο και η αποθεωτική – πρωτόγνωρη υποδοχή του από το φλεγόμενο Καραϊσκάκη έφτασε παντού.

Δεν ξανάγινε! Αμόκ για τον θρυλικό Μαρσέλο (vid)

Από κάθε άκρη του πλανήτη, μέχρι και σε εκπομπές που δεν είναι αθλητικές. Όλοι μιλάνε για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του και τον Θρύλο Μαρσέλο.

Φυσικά, η φαντασμαγορική «φιέστα» στο φαληρικό γήπεδο για χάρη του άλλοτε αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και από τον κόσμο της ελληνικής σόου μπιζ, με την Ελένη Μενεγάκη μέσω της μεσημεριανής της εκπομπή «Ελένη» στο MEGA να αποθεώνει τόσο το κοινό όσο και τον πρόεδρο των Ερυθρολεύκων για την απίστευτη γιορτή που στήθηκε στον αστερισμό του Βραζιλιάνου μάγου (τον οποίο όπως είπε γνώριζε πριν έρθει στην Ελλάδα).

«Κάθισα ευλαβικά και περίμενα να δω τι ετοίμασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού για την υποδοχή αυτού του τεράστιου παίκτη, του οποίου το όνομα το ήξερα. Με άγγιξε όλη αυτή η βραδιά από όλο το πάθος των οπαδών και του προέδρου του Ολυμπιακού, εμένα που δεν έχω σχέση με τα αθλητικά, με συνεπήρε. Τον είδα συγκινημένο και ίσως δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ο Μαρσέλο τέτοια υποδοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς