22.7 C
Athens

Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον Ρομπέρτο: «Σε ευχαριστούμε για τις θρυλικές στιγμές που ζήσαμε μαζί»

Ο σπουδαίος Ρομπέρτο Γκάγκο Χιμένεθ αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του. Γάντια που όλα αυτά τα χρόνια «γέμισαν» με σπουδαίες επεμβάσεις, όνειρα και στιγμές που δεν πρόκειται να σβηστούν από την μνήμη και την καρδιά του.

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο σπουδαίος Ρομπέρτο: «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ που έδωσες νόημα στην καριέρα μου»

Στιγμές που είχαν κατά βάση «ερυθρόλευκη» απόχρωση. Είτε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε με αυτή του Ολυμπιακού, για τον οποίο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Ρομπέρτο έκανε ειδική αναφορά, συγκινώντας με τα λόγια του.

«Είναι ανεξήγητο πώς νιώθεις να είσαι εκεί, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, να παίζεις ως υπερήρωας που μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι σίγουρα ένα συναίσθημα που θα το κρατάω πάντα για τον εαυτό μου.

Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία για τον αποχαιρετισμό μου γιατί είναι αυτή που αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια πώς ήταν αυτά τα 17 χρόνια. Πάθος, αφοσίωση, βάσανα και ανταμοιβή όσων έδωσαν τα πάντα.

Επίσης για την υπεράσπιση της φανέλας του συλλόγου που με έκανε να νιώσω Θεός σε μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής μου. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ που έδωσες νόημα στην καριέρα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο που λατρεύτηκε ως «φύλακας άγγελος» της ερυθρόλευκης εστίας την τριετία (2013-2016) του στο Λιμάνι, κατεβάζοντας ρολά.

Μάλιστα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με μήνυμα της στο Twitter σήμερα (6/9) ευχαρίστησε τον Ισπανό κίπερ για τα όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό και τού ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια στη ζωή του.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ρομπέρτο μέσα σε 3 σεζόν μέτρησε συνολικά 117 συμμετοχές με 59 clean sheets.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς