16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι «φωτιές» του Μπενζεμά και των άλλων σταρ στην ερυθρόλευκη ανάρτηση του Μαρσέλο (pic)

Παγκόσμιοι αστέρες και πρώην συμπαίκτες του Μαρσέλο στη Ρεάλ αποθεώνουν τον Βραζιλιάνο αστέρα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τού εύχονται τα καλύτερα μέσω των social media

Η υποδοχή του Μαρσέλο στο σχεδόν κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να φοράει την ερυθρόλευκη και να μαγεύει από την αρχή το κοινό του Ολυμπιακού.

Ο Πειραιάς… σείστηκε για χάρη του και ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημά του στο Λιμάνι και ευγνώμων για την υπέροχη υποδοχή που τού χάρισαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών.

Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του Μαρσέλο στο Instagram έχει γίνει ήδη viral με εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια να την «ντύνουν». Ανάμεσά τους και μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρώην συμπαίκτες του στη «Βασίλισσα», όπως οι Μπενζεμά, Καζεμίρο, Βινίσιους και Μιλιτάο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Δείτε τις… φωτιές που έβαλε κάτω από την ανάρτηση του Μαρσέλο ο Γάλλος «killer» των γηπέδων και βασικός υποψήφιος για τη φετινή Χρυσή Μπάλα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς