16.6 C
Athens

Καρεμπέ: Αυτό που έκανε ο κ. Μαρινάκης με τον Μαρσέλο είναι κάτι μαγικό

Σε μία βραδιά απόλυτης ερυθρόλευκης τρέλας σε ρυθμούς… σάμπα για χάρη του σπουδαίου Μαρσέλο, ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού γιορτάζει για μία μεταγραφή που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας!

Δεν ξανάγινε! Αμόκ για τον θρυλικό Μαρσέλο (vid)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης «ντύθηκε» στα ερυθρόλευκα και αποθεώθηκε από τους περίπου 25.000 οπαδούς των Πειραιωτών, σε κάτι που όπως τόνισε και ο ίδιος δεν έχει ξαναζήσει.

Σε δηλώσεις του, ο Κριστάν Καρεμπέ, που προλόγισε την είσοδο του Μαρσέλο στο φλεγόμενο Καραϊσκάκη υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη μεταγραφική υπέρβαση φέρει την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατάφερε κάτι μαγικό.

«Ο κ. Μαρινάκης έκανε κάτι μαγικό. Όταν λέμε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, εννοούμε αυτό που κάναμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη και το σύλλογο. Υποδεχθήκαμε κάποιον που έχει κερδίσει πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και πολλούς τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Μαρσέλο που έγινε μέλος της οικογένειάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς