22.5 C
Athens

Μήνυση στον Δ. Μελισσανίδη για εκβιασμό από την υπεύθυνη αδειοδοτήσεων Περιφέρειας Αττικής (vid)

Μήνυση στον πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη υπέβαλε η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA!

Όπως κατήγγειλε η κυρία Πολυζώη στη μήνυσή της, την οποία κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής, την Παρασκευή η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων. Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να απειλεί και την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής.

Παρ’ όλα αυτά η κυρία Πολυζώη, αν και δέχθηκε τις απειλές ότι δηλαδή θα διωχθεί από την Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κατέθεσε την μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την παραίτησή της έχει υποβάλλει η ενταταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, η οποία φέρεται επίσης να δέχθηκε κι αυτή απειλές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς