15.9 C
Athens

Η Τουρκία καταγγέλλει επίθεση στον Κορκμάζ και απειλεί με αποχώρηση

Η Ομοσπονδία της Τουρκίας κατήγγειλε επίθεση σε βάρος του Φορκάν Κορκμάζ από Γεωργιανούς στη φυσούνα και τα τουρκικά ΜΜΕ κατονομάζουν τον Σενγκέλια μεταξύ των «δραστών»

Η ένταση που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο της αναμέτρησης της Τουρκίας με τη Γεωργία και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Φουρκάν Κορκμάζ και Ντούντα Σανάντζε με ντισκαλιφιέ συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του ματς.

Σύμφωνα με καταγγελία του Ομέρ Ονάν, αναπληρωτή προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας, ο Κορκμάζ δέχθηκε επίθεση από παίκτες της λιθουανικής αποστολής στα αποδυτήρια της Tbilisi Arena. Ο Ονάν ζητά τη δημοσιοποίηση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, απειλώντας παράλληλα με αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Τουρκία – Γεωργία 83-88: Ροντέο στην Τιφλίδα με δυο παρατάσεις και ένσταση από τους Τούρκους! (vid)

«Ενώ ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο γυμναστής μας περπατούσαν στον διάδρομο, παίκτες που δεν έπαιξαν στο ματς και σεκιούριτι, τους επιτέθηκαν. Καλώ τη FIBA να φέρει το υλικό από όλες τις κάμερες από εκείνον τον διάδρομο μπροστά μας, λεπτό προς λεπτό, χωρίς να χαθεί δευτερόλεπτο. Αν δεν το φέρουν, θα φύγουμε από το τουρνουά», δήλωσε ο Ονάν.

Πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για εμπλοκή των Σενγκέλια, Μπιτάτζε και Σανάτζε στο καταγγελθέν περιστατικό επίθεσης προς τον Κορκμάζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς