18.6 C
Athens

Ελλάδα – Ισραήλ 22-9: Σίφουνας η Εθνική, έκλεισε το ραντεβού στους «8» με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία

Το καθήκον της δίχως να δυσκολευτεί καθόλου έκανε η Ελλάδα στη νοκ άουτ αναμέτρηση με το Ισραήλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Ανδρών που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ισοπέδωσαν με 22-9 τους Ισραηλινούς και την Τρίτη (6/9, 20:00) θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ισπανία και θα κληθούν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η αναμέτρηση δεν χρήζει κριτικής και ιδιαιτέρου σχολιασμού αφού η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 6-0 και δεν υπήρξε επιστροφή. Οι Έλληνες διεθνείς (ο Βλαχόπουλος και ο Κάκαρης έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες) έπαιξαν όσο χρειαζόταν με τους Γκιουβέτση, Αργυρόπουλο, Παπαναστασίου, Κοπελιάδη και Γκίλλα να σκοράρουν από τρία τέρματα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 6-4, 5-3, 5-2

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 3, Αργυρόπουλος 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αλαφραγκής 2, Κοπελιάδης 3, Γκίλλας 3, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 1, Λιμαράκης

ΙΣΡΑΗΛ (Γκρόντμαν): Φίρε, Σχλέιν 1, Γκρος 2, Κλάρφελντ, Ρέντλερ, Χαΐμοβιτς 2, Φριντ 2, Γκόλντσμιντ 1, Κοτρ, Μπουζάγκλο, Κολοντνι, Γκρόντλαντ, Σμιρνόφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς