27.5 C
Athens

Βόλος – ΟΦΗ 0-1: Έσπασαν το ρόδι οι Κρητικοί με γρήγορο γκολ και… άμυνα (vid)

Ο ΟΦΗ του αρνητικού ξεκινήματος, των πολλών τραυματισμών και προβλημάτων, ελπίζει πια σε κάτι καλύτερο. Οι Κρητικοί πέρασαν από το Πανθεσσαλικό και υποχρέωσαν τον Βόλο στην πρώτη του ήττα (1-0) με το γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό να αποδεικνύεται χρυσό.

Η εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον ήταν εξαιρετική και ο Πασαλίδης έπαιξε… βόλεϊ με τον Διαμαντή που με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1 σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο φετινό γκολ του ΟΦΗ.

 

Ο Βόλος δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα ο Πάουλο Φερνάντες να εμφανιστεί «εγκλωβισμένος» και ο Φαν Βέερτ να «παγιδευτεί» στους αμυντικούς των Κρητικών.

Από το δεύτερο μέρος ο Βόλος κάπως άρχισε να απειλεί στην κόντρα, με τον Ντέλετιτς να δοκιμάζει τον Στίβενς και τον Βίκτορ Φερνάντεθ να μη νικάει λίγα λεπτά αργότερα τον Ολλανδό τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι στην πλευρά των Κρητικών που αμύνθηκαν σαν να βρίσκονται στο… μέτωπο του πολέμου και φάνηκαν τυχεροί στο 84′ που η κεφαλιά του Μεσκίδα πέρασε άουτ αλλά και λίγα λεπτά αργότερα που το σουτ του Μπαριέντος από το ύψος του πέναλτι έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η αποβολή του Λάρσον στο 76′ είχε αναγκάσει ήδη τους Κρητικούς να οπισθοχωρήσουν που παρόλα αυτά άντεξαν και μάλιστα θα μπορούσαν να βρουν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο Θεοδοσουλάκης που έφυγε στην κόντρα δοκίμασε μια λόμπα που έφυγε άουτ.

ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ 0-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 5′ Διαμαντής

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Κόκκινη: 76′ Λάρσον

Κίτρινες: Σιέλης, Ουές / Λάρσον, Διαμαντής, Πασαλίδης

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα (84′ Ουές), Εσκοβάλ (74′ Μεσκίδα), Σιέλης, Άλχο (90′ Τσέλιος), Τσοκάνης, Ματίγια (46′ Βίκτορ Φερνάντεθ), Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Πάουλο Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο (81′ Θεοδοσουλάκης), Ντιουσέ, Λάρσον, Μπουζούκης (59′ Καμάου), Θοράρινσον (68′ Στάικος), Ντίκο (80′ Γιαννούλης)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς