22.5 C
Athens

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Δίκαιη ισοπαλία, από ένα καλό ημίχρονο οι δύο ομάδες

Από έναν βαθμό απέσπασαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναιτωλικός (1-1). Οι μεν Περιστεριώτες είχαν καλύτερη εικόνα ειδικά στο δεύτερο μέρος αλλά οι σοβαροί αμυντικά Αγρινιώτες δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Κρις Κόλμαν να φτιάξουν πολλές φάσεις και κράτησαν την ισοπαλία.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 33ο λεπτό όταν από βαθιά μπαλιά του Λάρσον στην πλάτη της άμυνας ο Καρέλης ξέφυγε από τον Χατζηισαΐα και πλάσαρε όμορφα τον Γιαννιώτη για να κάνει το 0-1.

Ο Ατρόμητος πήρε την μπάλα μετά το γκολ και προσπάθησε να δημιουργήσει αλλά μπροστά του βρήκε ένα κίτρινο τείχος το οποίο κατάφερε να διαπεράσει στο 50ό λεπτό. Ο Κούεν συνεργάστηκε με τον Ροτάριου κάθετα και ο Ρουμάνος εκτέλεσε τον Ανέστη για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά μεγάλες φάσεις δεν έφτιαξαν, με τον Παναιτωλικό να φυλάει τα νώτα του και να οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές τους Περιστεριώτες. Μια φάση καταγράφηκε για το 2-1 με τον Τζαβίδα στις καθυστερήσεις να προσπαθεί ανεπιτυχώς να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 50′ Ροτάριου / 35′ Καρέλης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Κουέν, Ροτάριου / Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντουάρτε, Αποστολάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (76’ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (76’ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (76’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72’ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό (85’ Μάρτενσον), Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς