15 C
Athens

Ο Πογκμπά αποκάλυψε πως πήγε σε μάγο για να βοηθήσει παιδιά στην Αφρική κι όχι για να κάνει μάγια στον Εμπαπέ

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε το France TV Info αναφορικά με τη διαμάχη των αδερφών Πολ Πογκμπά και Ματίας Πογκμπά.

Ο τελευταίος κατήγγειλε πως ο αδερφός του σκορπούσε χρήματα σε κομπογιαννίτες για να καταραστεί τον Κιλιάν Εμπαπέ με κάποιου είδους ξόρκια, με τον πρώτο να αρνείται τις – δημόσιες – κατηγορίες και να ισχυρίζεται σε κατάθεσή του σε δικαστικούς ερευνητές της υπόθεσης πως δέχεται εκβιασμούς για να δώσει χρήματα στον αδερφό του και σε μέλη συμμορίας που συναναστρέφεται.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ακρόασής του τον Αύγουστο, ο Γάλλος χαφ ισχυρίστηκε πως όντως πλήρωσε μάγο αλλά όχι για να κάνει μάγια στον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά για να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε οργανισμό που βοηθάει παιδιά στην Αφρική. Μάλιστα, υποστήριξε πως έχει τα μέσα να το αποδείξει αυτό.

Παράλληλα, εξήγησε πως ο αδερφός του, Ματίας, δέχεται πιέσεις από απατεώνες, ενώ υποστήριξε πως άλλαξε δύο φορές αριθμό τηλεφώνου από την αρχή της υπόθεσης ώστε να γλιτώσει ανεπιτυχώς από τις διαρκείς οχλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο έγινε διάρρηξη στο σπίτι που μένει η μητέρα του Πογκμπά και έκτοτε της παρέχεται προστασία ως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς