19.2 C
Athens

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Σιντιμπέ

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ που δεν αποκλείεται εντός της ημέρας (4/9) να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Γάλλο διεθνή μπακ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, όπως αποκάλυψε σε χθεσινοβραδινό δημοσίευμά της η «L’ Equipe», με τον Γάλλο αμυντικό να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Η ΑΕΚ σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σιντιμπέ, σύμφωνα με την Equipe

Ο 30χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό πριν 1,5 μήνα και αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται να πείστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που όπως αναφέρεται αναμένεται να προχωρήσουν μέχρι και σήμερα (4/9) στις επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, ως μία πρώτη σκέψη υπάρχει η ανακοίνωση της απόκτησής του από τα μεγάφωνα της Ριζούπολης στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σε αντίστοιχη περίπτωση έκανε και ο Παναθηναϊκός με τον Μπερνάρντ.

Αυτό θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες ώρες και αναλόγως την έκβαση της υπόθεσης με τη μεταγραφή του Σιντιμπέ, που πάντως βρίσκεται σε στάδιο ανταλλαγής των απαραίτητων εγγράφων μεταξύ των δύο πλευρών.

O 30χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρουά και στη συνέχεια έπαιξε σε Λιλ και Μονακό με την οποία έφτιαξε το όνομά του (μεσολάβησε και μονοετής δανεισμός στην Έβερτον). Συνολικά με τους Μονεγάσκους μέτρησε 174 συμμετοχές με 6 γκολ και 23 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς