15.9 C
Athens

Ναντ – Παρί 0-3: Άνιση μάχη στο Μποζουάρ, με το μυαλό στον Ολυμπιακό τα Καναρίνια

Η Ναντ προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή επιστροφή της μετά από 20 χρόνια (την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League) ωστόσο προείχε το βράδυ του Σαββάτου (3/9) η συνάντηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μποζουάρ.

Η μάχη – όπως είχε φανεί από τον τελικό του εγχώριου Super Cup – ήταν άνιση και οι κυπελλούχοι Γαλλίας γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τους πρωταθλητές σε μια αναμέτρηση που τα πάντα κρίθηκαν στα πρώτα 25′.

Το λέμε αυτό γιατί στο 18′ ο Εμπαπέ σκόραρε με ωραίο πλασέ (στη φάση φαίνεται να υπάρχει υποψία φάουλ) και έξι λεπτά αργότερα ο Φάμπιο πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια λόγω σκληρού μαρκαρίσματος (απευθείας κόκκινη).

Ο Λαφόντ κρατούσε αυτό το 0-1 ως το 54′ που ο Μέσι συνεργάστηκε (ξανά) με τον Εμπαπέ για το 0-2. Σε φάση διαρκείας στο 68′ και μετά το δοκάρι του Νέιμαρ ο Νούνο Μέντες πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-3, με τη Ναντ να σκέφτεται στη συνέχεια τον… Ολυμπιακό και να περιμένει την (πιθανή) επιστροφή των Μερλέν και Σισοκό (νοκ άουτ έχει τεθεί ο Σίμον).

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστελέτο (66′ Κορσιά), Ζιροτό, Παλουά, Φάμπιο, Μουτουσαμί (79′ Ντουκέ), Τσιριβέγια, Άπια, Μοχάμεντ (79′ Κοκό), Μπλας (84′ Ασί), Γκεσάν (66′ Γκαναγκό)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ (47′ Νούνο Μέντες), Βιτίνια (34′ Ρενάτο Σάντσες), Ντανίλο, Βεράτι (62′ Ράμος), Σαράμπια (70′ Εκιτικέ), Μέσι, Εμπαπέ (63′ Νεϊμάρ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς