24 C
Athens

Μπόουλερ: Μου αρέσει να ξεσηκώνω τον κόσμο, γνωστός για τις μεγάλες νίκες του ο Ολυμπιακός

Ο Τζος Μπόουλερ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Άγγλος υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως θέλει να τα δώσει όλα για να ξεσηκώσει τον κόσμο και να συνεισφέρει στις ερυθρόλευκες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να παίξω από τότε που εμφανίστηκε η ευκαιρία. Όλοι ξέρουν καλά πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και τι αντιπροσωπεύει.

Δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν έχω βρεθεί ποτέ προσωπικά στο γήπεδο, αλλά γνωρίζω κάποιους ανθρώπους που παρευρέθηκαν και μου έχουν πει σπουδαία πράγματα. Μου είπαν πως το γήπεδο σείεται και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές.

Μου αρέσει να βρίσκομαι στον χώρο, όπου βρίσκεται η μπάλα, να ντριμπλάρω, να δημιουργώ ευκαιρίες και να σκοράρω, να ξεσηκώνω τον κόσμο. Θα τα δώσω όλα και όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο να είστε όλοι υπερήφανοι για μένα.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για τις μεγάλες του νίκες και θέλω να αποτελέσω μέρος της νίκης. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει όσο μακριά θέλει και αυτός είναι ο στόχος»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς