19.1 C
Athens

Λαμία – Αστέρας 0-0: Άνοστη ισοπαλία, κόλλησαν στο μηδέν σε ματς με λίγες φάσεις

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης κυνηγούσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά η τρίτη αγωνιστική της Super League βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες (0-0) σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι μεν Φθιώτες έφτασαν τους δύο βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες τους τρεις με την τρίτη διαδοχική ισοπαλία τους και προβληματίζοντας επιθετικά.

 

Ένα δοκάρι του Μπενίτο στο 5′ με τακουνάκι και άλλη μια προσπάθεια του Ισπανού επιθετικού ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Αστέρας στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν μια μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Νούνιες που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας.

Η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και έγινε πιο επιθετική με την είσοδο των Μποάκι και Ασκόφσκι ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν σταθερός στις ευκαιρίες (τις λίγες) που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Διαιτητής: Αγγελάκης

Κίτρινες: – / Καστάνιο

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Σιμόν, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Νούνιες (68′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (78′ Ασκόφσκι), Τσιλούλης (85′ Μαρμεντίνι), Γιακουμάκης (69′ Μποάκι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46′ Τιλίκα), Γκαρντάφσκι (63′ Σονί), Μπερτόγλιο (90+3′ Τζουκάνοβιτς), Ριέρα (46′ Μπαράλες), Μπενίτο (46′ Μπαρτόλο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς