20.7 C
Athens

Η Μπόρνμουθ «σκότωσε» τη Νότιγχαμ με απίστευτη ανατροπή στο β’, οξυγόνο για Τσέλσι και νίκη για Τότεναμ (vid)

Απίστευτη ανατροπή της Μπόρνμουθ μέσα στο City Ground, έστειλε τη Νότιγχαμ στη ζώνη του υποβιβασμού - Νίκη-θρίλερ η Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Χαμ με ανατροπή και ισοφάριση που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις

Απίστευτη ανατροπή της Μπόρνμουθ μέσα στο City Ground, έστειλε τη Νότιγχαμ στη ζώνη του υποβιβασμού – Νίκη-θρίλερ η Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Χαμ με ανατροπή και ισοφάριση που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις

Την ήττα-σοκ με απίστευτη ανατροπή γνώρισε η Νότιγχαμ στο «Σίτι Γκράουντ» από την Μπόρνμουθ στο… ντέρμπι των νεοφώτιστων (2-3). Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος αλλά τα Κεράσια με υπηρεσιακό προπονητή έφεραν τα πάνω-κάτω απέναντι στη Νότιγχαμ που στο δεύτερο ημίχρονο υπέστησαν μπλακ άουτ.

 

Η κεφαλιά του Κουγιατέ από εκτέλεση κόρνερ και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζόνσον έκαναν τον Στιβ Κούπερ να πιστέψει πως θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε νίκη από την πρεμιέρα με την Άστον Βίλα και έγινε σάκος του μποξ στη συνέχεια.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και πρώτα στο 51′ ο Μπίλινγκ με ασύλληπτο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 63′ σε στημένη φάση ο Σολάνκε με προβολή έκανε το 2-2. Η ολική ανατροπή ήρθε από τα πόδια του Άντονι στο 87′! Ο Αβονίγι σε κενή εστία έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-3.

 

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες στο Λονδίνο επικρατώντας με 2-1 της εξαιρετικής Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε ήταν ανώτεροι και έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες, με τον Χόιμπιεργκ να ανοίγει το σκορ στο 40′ και τον Κέιν στο 75′ να σημειώνει το 2-0 με ωραίο πλασέ. Ο Μίτροβιτς μείωσε στο τελικό σκορ στο 83′ με μια φανταστική ατομική ενέργεια και έφτασε τα 6 γκολ σε σύνολο 6 αναμετρήσεων!

Οξυγόνο στην Τσέλσι έδωσε ο Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός σκόραρε το γκολ της νίκης με 2-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στη Γουέστ Χαμ και… έσωσε τον συμπατριώτη του Τόμας Τούχελ. Ως το 75′ η Τσέλσι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβρισκε το γκολ  για να απαντήσει στο γκολ του Αντόνιο στο 62′. Ο Τσίλγουελ σκόραρε όμως από δύσκολη γωνία στο 76′ και στο 88′ ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο γύρισμα του Τσίλγουελ, με τη Γουέστ Χαμ να έχει δοκάρι και ακυρωθέν γκολ με τον Κορνέ.

Η Γουλβς έσπασε το ρόδι στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Σαουθάμπτον χάρη στο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε με υπέροχη εκτέλεση μετά το γύρισμα-ασίστ του Ματέους Νούνες. Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας μοιράστηκαν από έναν βαθμό (0-0) σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έχασε τετ α τετ ο Ισάκ, ενώ η Μπρέντφορντ καθάρισε πάρα πολύ εύκολα με 5-2 τη Λιντς σε μια ματσάρα που ο Τόνεϊ πέτυχε χατ τρικ με φανταστική εμφάνιση και καταπληκτικά τελειώματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 3/9

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0

Γουλβς – Σαουθάμπτον 1-0 (45+1′ Ποντένσε)

Μπρέντφορντ – Λιντς 5-2 (30′ πεν., 43′, 58′ Τόνεϊ, 80′ Εμπεουμό, 90+2′ Γουισά / 79′ Ρόκα)

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 2-3 (33′ Κουγιατέ, 45+2′ πεν. Τζόνσον / 51′ Μπίλινγκ, 63′ Σολάνκε, 87′ Άντονι)

Τότεναμ – Φούλαμ 2-1 (40′ Χόιμπιεργκ, 75′ Κέιν / 83′ Μίτροβιτς)

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 2-1 (76′ Τσίλγουελ, 88′ Χάβερτς / 62′ Αντόνιο)

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 4/9

Μπράιτον – Λέστερ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς