16.8 C
Athens

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0: Μπλόκο στο Γκούντισον Παρκ και νέα γκέλα για τους Ρεντς

Σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, η Έβερτον μένει με τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία που μπορεί να καθόρισε και το αποτέλεσμα στη φάση του 71ου λεπτού με το ακυρωθέν τέρμα του Κόουντι, τη στιγμή που η Λίβερπουλ δείχνει ανήμπορη φέτος να κυνηγήσει τη Σίτι

Σε ένα παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι που τού έλειψε μόνο το γκολ, Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0) με τους Ρεντς να παραμένουν χωρίς νίκη εκτός έδρας στην Premier League και να μην εκμεταλλεύονται την «εννιάρα» της περασμένος εβδομάδας κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Σπουδαία εμφάνιση για την ψυχωμένη αλλά άτυχη στο ματς Έβερτον που σκόραρε στο 70′ με τον Κόουντι αλλά είδε το VAR να της παίρνει πίσω τη χαρά σε μία φάση που σηκώνει πολλή κουβέντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ

Νέα γκέλα και από νωρίς πολύ πίσω από την κούρσα του πρωταθλήματος η ομάδα του Κλοπ, που δείχνει να μην έχει σταθερότητα στο παιχνίδι της, αλλά και σημαντικά αμυντικά κενά.

Βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ήταν θετικός στα 59 λεπτά που αγωνίστηκε, όταν και παραχώρησε τη θέση του στον Τζέιμς Μίλνερ.

Το ματς είχε από το ξεκίνημά του αρκετά γρήγορο ρυθμό, ένταση και δυνατές μονομαχίες, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις στο Νησί.

Η Έβερτον παρουσιάστηκε διαφορετική από την πολύ κακή εικόνα των πρώτων αγωνιστικών, ενώ η Λίβερπουλ που προερχόταν φουριόζα από το 9-0 απέναντι στην Μπόρνμουθ απέδειξε ξανά ότι δύσκολα θα μπορέσει για τρίτη σεζόν να βρεθεί στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι μετρώντας ήδη 4 απώλειες στις 6 αγωνιστικές της Premier.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα δύο δοκάρια με Φιρμίνο και Σαλάχ για τη Λίβερπουλ, μάλιστα αυτό του Αιγύπτιου σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα αλλά και γενικότερα ο εξαιρετικός ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο με φάσεις εκατέρωθεν και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πίκφορντ και Άλισον κάτω από τις δύο εστίες.

Δοκάρι είχε με τον αρκετά δραστήριο Μοπέ και η Έβερτον στο πρώτο ημίχρονο, αν και τα Ζαχαρωτά μένουν με το παράπονο για τη φάση του 71ου λεπτού όταν ο Μοπέ γύρισε την μπάλα παράλληλα και ο αμαρκάριστος Κόουντι τη «φύσηξε» στα δίχτυα, ωστόσο το VAR έσβησε πρόωρα τα χαμόγελα των Μπλε στο Γκούντισον Παρκ ακυρώνοντας το τέρμα για μερικά χιλιοστά! Τελικό σκορ 0-0 και καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (3/9)

Έβερτον – Λίβερπουλ 0-0

Γουλβς – Σαουθάμπτον (17:00)

Μπρέντφορντ – Λιντς (17:00)

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ (17:00)

Τότεναμ – Φούλαμ (17:00)

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ (17:00)

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή (4/9)

Μπράιτον – Λέστερ (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (18:30)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς