18.3 C
Athens

Τερζής: Κάναμε μια καλή προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα αλλάξουμε πράγματα

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει σε ένα ακόμα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ ο Τόλης Τερζής καθώς η μεγάλη αναμέτρηση «συνέπεσε» με την απόλυση του Χερμάν Μπούργος.

Μιλώντας στη NOVA ο Τερζής εξήγησε πως είναι κάτι γνώριμο για τον ίδιο και τόνισε πως περιμένει ένα κλειστό ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να βοηθάει και να σπρώχνει την ομάδα στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εβδομάδα μετά την αλλαγή προπονητή: «Μετά από εντολή του προέδρου, από την στιγμή που έγινε η αλλαγή, μου ανατέθηκε να προετοιμάσω την ομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι γνώριμο για εμένα. Έχει γίνει ξανά στο παρελθόν. Τα παιδιά με γνωρίζουν, είμαστε ένα μεγάλο διάστημα μαζί. Από ‘κει και πέρα, αυτό που έπρεπε να κάνουμε, είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη τη Κυριακή».

Για το γεγονός πως είναι το 3ο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου θα είναι πρώτος προπονητής και το αν είπε κάτι στους παίκτες: «Μίλησα στα νέα παιδιά κυρίως, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Μπορεί να έχουν ακούσει κάποιες ιστορίες από παλαιότερα παιχνίδια, όμως εμείς πρέπει να τους βάλουμε στο κλίμα».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Το σίγουρο είναι ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Η ομάδα θα είναι πανέτοιμη να ακολουθήσει το σκεπτικό που έχουμε. Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποια πράγματα και ευελπιστούμε να τα δούμε τη Κυριακή».

Για τα προβλήματα: «Ο Πάλμα θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά ο Οντουμπάτζιο θα είναι μαζί μας από Δευτέρα».

Για το τι να περιμένουμε από το ντέρμπι ως εικόνα: «Συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά, με χαμηλό σκορ. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο. Έχουμε δει τα δύο φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλή τακτική αντιμετώπιση. Ευελπιστούμε να κάνουμε πράξη τα όσα προετοιμάσαμε για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς