13.2 C
Athens

«Αρνητική απάντηση της Μπορντό σε πρόταση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τον Έλις»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα οι Γιρονδίνοι της Μπορντό απέρριψαν τις προτάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον 26χρονο εξτρέμ από την Ονδούρα, τον οποίο αξιώνουν με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ

Γαλλικό δημοσίευμα εμπλέκει τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σενάριο για την απόκτηση του Άλμπερτ Έλις από την Μπορντό, με τη γαλλική ομάδα πάντως να απορρίπτει τις δύο προτάσεις που φέρεται να δέχθηκε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τον 26χρονο εξτρέμ από την Ονδούρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «francebleu» τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός προσέγγισαν την Μπορντό για την αγορά του Έλις, όμως οι Γιρονδίνοι απέρριψαν αμφότερες τις προσφορές των ελληνικών συλλόγων, αφού αξιώνει ένα ποσό κοντά 8 εκατομμύρια για την πώληση του παίκτη.

Ο Έλις αγωνίστηκε ως δανεικός την περσινή σεζόν στη γαλλική Λίγκα με τη φανέλα της Μπορντό καταγράφοντας 25 συμμετοχές, με απολογισμό 9 γκολ και 1 ασίστ. Στατιστικά που έκαναν τους Γιρονδίνους να κινηθούν άμεσα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Μποαβίστα πριν από 4 μήνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς