19.9 C
Athens

Το μεταγραφικό φιάσκο του καλοκαιριού: Ο Ντιένγκ συμφώνησε με δύο ομάδες αλλά τελικά παρέμεινε στη Μαρσέιγ!

Είναι από αυτές τις ιστορίες που σπάνια συναντάμε στις μεταγραφικές περιόδους. «Να μην σου κάτσει», θα έλεγε κάποιος τρίτος που την ακούει. Ο λόγος για τον Μπαμπά Ντιένγκ, τον Σενεγαλέζο στράικερ της Μαρσέιγ που μέχρι 14 ώρες πριν τα είχε βρει σε όλα με τη Νις, αλλά τελικά σήμερα θα προπονηθεί ξανά με τη φανέλα των Μασσαλών.

Για να το πάρουμε από την αρχή, ο Ντιένγκ είχε μπει εδώ και καιρό στη λίστα της Λέστερ, η οποία τελικά ήρθε χθες (1/9) σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την αγορά του παίκτη.

Στον δρόμο προς το Νησί και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Λέστερ ο Αφρικανός άσος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη του, ο οποίος τού ανέφερε ότι η γαλλική Νις του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο, με τον ίδιο να μην το σκέφτεται δεύτερη στιγμή αλλάζοντας το εισιτήριό του από Λέστερ για… Νίκαια!

Τελικώς, κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ντιένγκ θα καταλήξει στη Ligue 1 και τη Νις, οι Γάλλοι τον ενημέρωσαν ότι «κόπηκε» στα ιατρικά! Πόσα να σου τύχουν σε μία μέρα; Σε 24 ώρες, μία ολόκληρη καριέρα.

Τελικώς, ο Ντιένγκ θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ στη φετινή σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς