16.6 C
Athens

Το παράπονο του Ελαμπντελαουί προς τη διοίκηση της Γαλατασαράι μετά τη λύση του συμβολαίου του

Παρελθόν από τη Γαλατασαράι έπειτα από τρία χρόνια αποτελεί κι επίσημα από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός άλλοτε μπακ και αρχηγός του Ολυμπιακού ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για την αποδέσμευση του συμβολαίου του με την τουρκική ομάδα και μέσα από μία σειρά αναρτήσεων στα social media εξέφρασε το εύλογο παράπονό του για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης της Γαλατά προς το μέρος του και την κάκιστη μεταχείριση πάνω στο θέμα της παραμονής του ή μη στην ομάδα.

Την περσινή σεζόν ο Ομάρ επέστρεψε στα γήπεδα καταγράφοντας 7 επίσημες συμμετοχές με τους Τούρκους, ενώ θυμίζουμε ότι επανήλθε έπειτα από μία πολύ δύσκολη περίοδο ενός χρόνου και κάτι ελέω του σοβαρού ατυχήματος που είχε στο μάτι παραμονές της πρωτοχρονιάς του 2021.

Τελικώς, αποχωρεί με παράπονα και αιχμές από την Κωνσταντινούπολη, ευχαριστώντας όμως τους φιλάθλους και όσους τον στήριξαν στην περίοδο της δύσκολης δοκιμασίας του τον τελευταίο χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Instagram ο Νορβηγός άσος:

«Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο.

Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές. Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο Τσεν Εργκούν (διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατασαράι) μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα. Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος.

Όταν το μετέφερα στον ατζέντη μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας (σ.σ. τα stories έγιναν πριν την ανακοίνωση της Γαλατασαράι).

Ό,τι κι αν λένε κάποιοι, η αγάπη και ο σεβασμός μου για αυτόν τον σύλλογο συνεχίζεται. Κανονικά δεν πρέπει να βγαίνω και να μιλάω για όσα λέγονται στα ΜΜΕ, αλλά ένιωσα ότι κάποιος προσπαθούσε να με φέρει σε άσχημη κατάσταση, οπότε έπρεπε να κάνω μια δήλωση.

Ποτέ δεν ξέχασα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις προσευχές και την υποστήριξή σας για μένα. πίστεψέ με. Και θα εύχομαι πάντα η ομάδα μου και ολόκληρη η οικογένεια μου στη Γαλατασαράι να είναι επιτυχημένη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς