14.3 C
Athens

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Τρίτη σερί νίκη με Σάντσο, έσπασε την παράδοση των τελευταίων δύο ετών (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και αφήνει πίσω της το κακό ξεκίνημα - Πρώτο τρίποντο κόντρα στη Λέστερ μετά από δύο χρόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και αφήνει πίσω της το κακό ξεκίνημα – Πρώτο τρίποντο κόντρα στη Λέστερ μετά από δύο χρόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι πανηγύρισαν τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-0) απέναντι στη Λέστερ (που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές) και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λέστερ μετά από δύο χρόνια εντός και εκτός έδρας, πέντε σερί αναμετρήσεις στο σύνολο!

Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Έρικ Τεν Χαγκ (ο οποίος σταθεροποιεί την ενδεκάδα και κρατά στον πάγκο Μαγκουάιρ και Ρονάλντο) βοήθησε την κατάσταση και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διαχειριστούν το αποτέλεσμα.

Από ένα βολέ του Γουόρντ ο Νταλότ άνοιξε στα δεξιά στον Μπρούνο Φερνάντες, εκείνος έδωσε στον Ράσφορντ και αυτός βρήκε τον Σάντσο στη μικρή περιοχή που πέρασε τον τερματοφύλακα της Λέστερ και έκανε το 0-1 στο 22′.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν προσεκτικοί και άντεξαν στην πίεση που δέχθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους όταν ο Μάντισον άγγιξε το γκολ αλλά ο Ντε Χέα τον σταμάτησε. Ο Ρονάλντο πέρασε στο ματς στο 68′ και είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις απώλεσε, με την ομάδα του πάντως να μην το πληρώνει.

Στις καθυστερήσεις μια κακή εκτίμηση του Μαλάσια και του Μαρτίνες έδωσαν την ευκαιρία στον Ντάκα να βγάλει σε θέση βολής τον Τζάστιν που με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή σούταρε πολύ άουτ.

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Τζάστιν, Σουμαρέ, Έβανς, Τόμας, Εντιντί, Τίλεμανς (76′ Ιχεανάτσο), Ντιούσμπερι-Χολ, Μπαρνς, Μάντισον, Βάρντι (88′ Ντάκα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φερνάντες, Σάντσο (68′ Ρονάλντο), Ελάνγκα (59′ Καζεμίρο), Ράσφορντ (88′ Φρεντ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρίτη 30/8

Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 1-1 (59′ Ζαχά / 88′ Γουισά)

Φούλαμ – Μπράιτον 2-1 (48′ Μίτροβιτς, 55′ αυτ. Ντανκ / 60′ πεν. ΜακΆλιστερ)

Σαουθάμπτον – Τσέλσι 2-1 (28′ Λαβία, 45+1′ Άρμστρονγκ / 23′ Στέρλινγκ)

Λιντς – Έβερτον 1-1 (55′ Σινιστέρα / 17′ Γκόρντον)

Τετάρτη 31/8

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 2-1 (30′ Ζεσούς, 77′ Μαρτινέλι / 74′ Ντούγκλας Λουίζ)

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0 (12′, 23′, 38′ Χάλαντ, 50′ Κανσέλο, 65′ Άλβαρες)

Μπόρνμουθ – Γουλβς 0-0

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 1-1 (55′ Σούτσεκ / 34′ αυτ. Κέρερ)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 2-1 (61′ Φιρμίνο, 90+8′ Καρβάλιο / 38′ Ισάκ)

Πέμπτη 1/9

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (23′ Σάντσο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς