18.1 C
Athens

«Φούλαμ και Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις για Καβαλέιρο»

Ως προχωρημένες παρουσιάζονται οι διαπραγματεύσεις της Φούλαμ με τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στο ζήτημα του δανεισμού του Ιβάν Καβαλέιρο από τη Φούλαμ στον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα (1/9) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 28χρονου αριστερού εξτρέμ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Όπως γράφει το «Atletic» στο live blog του για την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία η Φούλαμ που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για τον Καβαλέιρο, ψάχνεται για την παραχώρηση του 28χρονου άσου που δεν υπολογίζεται και η Ελλάδα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον ίδιο, μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Καβαλέιρο ανήκει στη Φούλαμ από το 2019 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024. Με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας έχει καταγράψει συνολικά 104 εμφανίσεις, με απολογισμό 11 γκολ και 8 ασίστ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Γουλβς (106 ματς, 19 γκολ, 20 ασίστ), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μονακό και Μπενφίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς