22.5 C
Athens

Έφτασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γουόλτερς: «Να πετύχουμε κάτι καλό φέτος»

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (1/9) ο Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε λίγο μετά τη 01:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» και από σήμερα Πέμπτη θα πιάσει δουλειά στο ΟΑΚΑ ξανά υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις από την Αθήνα ο Γουόλτερς τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται με τους Πράσινους, θέτοντας ως στόχο η νέα του ομάδα να πετύχει κάτι καλό φέτος επιστρέφοντας στις επιτυχίες, αφού πέρασε τα έχασε όλα στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω καλά! Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, έτοιμος να ξεκινήσουμε τη δουλειά τις επόμενες μέρες, να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ και να καταφέρουμε κάτι καλό».

Όσο για το γεγονός ότι θα συναντήσει ξανά τον Ντέγιαν Ράντονιτς, o Γουόλτερς σημείωσε: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλέψαμε μαζί και πέρσι, νιώθω άνετα μαζί του, νομίζω με εμπιστεύεται. Είναι πάντα πιο εύκολο όταν έχεις αγωνιστεί ξανά για έναν προπονητή, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Αναφορικά με τους στόχους των πράσινων τη νέα σεζόν, 31χρονος άσος είπε: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις προπονήσεις για να μάθουμε ο ένας τον άλλο και να δέσουμε πριν τους πρώτους αγώνες. Θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε πολύ ταλέντο και νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Ο Γουόλτερς έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος ωστόσο τώρα φτάνει η ώρα να παίξει εκεί ως αθλητής του Παναθηναϊκού: «Κάθε φορά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα πριν τον Covid. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα κατάμεστο στάδιο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της νέας του ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δουλέψω σκληρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς