20.8 C
Athens

«Αμίν Χαμάς και Τόνι Λάτο βλέπει ο Ολυμπιακός για αριστερό μπακ»

Αυτοί είναι οι δύο μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ για τον Αμαβί

Στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό οι Αμίν Χαμάς του Απόλλωνα Λεμεσού και Τόνι Λάτο της Βαλένθια αποτελούν πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας του Κορμπεράν για τη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει των υπολοίπων και μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Αμαβί βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η περίπτωση του Χαμάς προέκυψε μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League και τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε εκεί ο 23χρονος Μαροκινός μπακ, που πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα της Κύπρου.

Η δεύτερη και πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του 24χρονου Ισπανού Τόνι Λάτο, ο οποίος δεν υπολογίζεται ως βασικό γρανάζι στη Βαλένθια από τον Γκατούζο και είναι στην «υπό παραχώρηση» λίστα των Νυχτερίδων.

Συνολικά, με την πρώτη ομάδα της Βαλένθια ο Λάτο μετράει 80 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2019-20 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός κατά σειρά σε Αϊντχόφεν και Οσασούνα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς