18.7 C
Athens

Κλείδωσε η συμφωνία Ολυμπιακού – Μαρσέιγ για τον δανεισμό του Αμαβί

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, Ολυμπιακός και Μαρσέιγ τα έχουν βρει σε όλα για τον δανεισμό του 28χρονου Γάλλου αμυντικού, ενώ στο επικείμενο deal των δύο πλευρών αναμένεται να τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι

Ως προχωρημένες παρουσιάζονται στη Γαλλία οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την περίπτωση του Ζόρνταν Αμαβί, με τους Ερυθρολεύκους να βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ με τη μορφή δανεισμού από τους Μασσαλούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν η επικείμενη συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τη γαλλική ομάδα για τον δανεισμού του Αμαβί έχει «κλειδώσει» και μάλιστα στο deal θα τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς του παίκτη με φόντο το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο παίκτης θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά και να πιάσει άμεσα δουλειά στο Ρέντη.

Τις τελευταίες ώρες η περίπτωση Αμαβί έχει μπει στην τελική της ευθεία και πλέον το deal των τριών πλευρών είναι πιο ορατό από ποτέ, με τον έμπειρο Γάλλο να λύνει τα χέρια του Κορμπεράν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Την περσινή σεζόν ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε μόλις σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μασσαλίας, ενώ από το 2017 μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 127 συμμετοχές στα γήπεδα της Ligue 1, με απολογισμό 3 γκολ και 11 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς