17.6 C
Athens

Ντέμης και Μεταξάς συμφώνησαν για τη διαιτησία στην Τρίπολη: «Δεν υπάρχει φάουλ στον Άβιλα» (vid)

Ο προπονητής του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς, ανέλυσε τη συγκεκριμένη φάση με πρωταγωνιστές τους Μπενίτο και Άβιλα μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «με την ίδια λογική θα έπρεπε να δίνεται ένα πέναλτι σε κάθε κόρνερ»

Ολυμπιακός και Αστέρας έμειναν στο «μηδέν» στην Αρκαδία σε ένα ματς που οι Πειραιώτες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και οι Αρκάδες περίμεναν συνεχώς πίσω από τη σέντρα και τελικά έμειναν με το… παράπονο για τη διαιτησία του Καραντώνη στην μία και μοναδική φάση που πήγαν να ανησυχήσουν τον Βατσλίκ.

Ο προπονητής του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς, ανέλυσε τη συγκεκριμένη φάση με πρωταγωνιστές τους Μπενίτο και Άβιλα μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη στην εκπομπή «Monday F.C.» λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους δύο άνδρες να συμφωνούν λέγοντας πως «δεν υπάρχει φάουλ».

«Μία τακτική είχαμε από την αρχή και μας βγήκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βάλαμε γκολ. Λίγο που το είδα δε νομίζω πως υπάρχει εκεί πέρα φάουλ», ανέφερε ο Μεταξάς και σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ.

«Δεν υπάρχει φάουλ, σας το λέω εγώ. Δεν υπάρχει. Πάμε παρακάτω», τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ηρακλής Μεταξάς επανήλθε: «Όχι, δεν υπάρχει παρακάτω, γιατί για αυτή τη φάση δουλεύουμε 90 λεπτά. Κουράζονται τα παιδιά για το ένα γκολ, το βάζουνε, το καταφέρνουνε και δεν μας το δίνουνε. Δεν ξέρω γιατί. Αν είναι αλλιώς θα πρέπει κάθε κόρνερ να είναι πέναλτι. Κάθε κόρνερ. Δεν υπάρχει κόρνερ που δεν είναι το χέρι στον αντίπαλο. Αλλά αφού λέτε και εσείς πως δεν υπάρχει φάουλ, ακόμη χειρότερα…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς