19.3 C
Athens

US Open: Τεράστιο κάζο και αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο για τον Τσιτσιπά

Ο Έλληνας πρωταθλητής γνώρισε ήττα-σοκ από το νο. 94 της παγκόσμιας κατάταξης και αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το US Open όντας φανερά απογοητευμένος με την απόδοσή του

Αυτό κι αν ήταν σοκ για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το US Open, καθώς μόλις στον πρώτο γύρο του τουρνουά ηττήθηκε από το νο.94 της παγκόσμιας κατάταξης Ελάι Γκαλάν και αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το american dream καταγράφοντας αρνητικό ρεκόρ.

Όλα λάθος πήγαν για τον Στέφανο στο παιχνίδι με τον Γκαλάν, ο οποίος με μία εξαιρετική εμφάνιση τον άφησε με το παράπονο κερδίζοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο με 3-1 σετ.

Ο 26χρονος Κολομβιανός έκανε το ματς της ζωής του προερχόμενος από την προκριματική διαδικασία του τουρνουά και τελικά μετά το ισχυρό προβάδισμά του με 2-0 σετ και αφού ανταπεξήλθε της πίεσης του Τσιτσιπά, κέρδισε δίκαια και καθαρά με 3-1, καταγράφοντας την πρώτη πολύ μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-1

Από την άλλη για τον Έλληνα τενίστα, αυτό ήταν ένα σοκ που σίγουρα ούτε ο ίδιος περίμενε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του κέρδισε μόλις ένα game μέσα σε δύο σετ, αφού μέχρι το 2-0 ήταν απλώς… θεατής του αγώνα.

ΤΑ HIGHLIGHTS

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς