19.9 C
Athens

Κορμπεράν: Μας έλειψε η ευστοχία, υπάρχουν και κάποιες φάσεις που δεν κρίθηκαν δίκαια για τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι υπάρχουν κάποιες διαιτητικές φάσεις που θα πρέπει να ξαναδεί και στάθηκε στον Ρέαμπτσιουκ και τον Ελ Αραμπί που έτρεχαν ασταμάτητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό

Ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου μετά το Αστέρας – Ολυμπιακός (0-0) επανέλαβε πως στους Ερυθρόλευκους έλειψε η ευστοχία στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν ενώ τόνισε πως υπάρχουν διαιτητικές φάσεις που θα πρέπει να ξαναδεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο διαιτητής δεν άφηνε το παιχνίδι να έχει μία καλύτερη ροή. Αυτό που έπρεπε εμείς να κάνουμε και ήταν στο χέρι μας, το κάναμε, δηλαδή να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μας έλειψε όμως η ευστοχία και να μετατρέψουμε τις φάσεις αυτές σε γκολ και αν είχε μπει κάποιο γκολ θα μιλούσαμε τώρα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Υπάρχουν και κάποιες φάσεις που πρέπει να τις ξαναδούμε, γιατί θεωρώ ότι αυτές οι φάσεις δεν κρίθηκαν δίκαια για τον Ολυμπιακό, σε φάσεις που μπήκαμε μέσα στη μικρή περιοχή. Για να μιλήσουμε όμως μόνο για αυτό το οποίο εξαρτάται από εμάς έχουμε δημιουργήσει καλά και έχουμε αμυνθεί καλά, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα για να βάλουμε το γκολ.

Ο Ολυμπιακός όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς και όταν δεν το πετυχαίνει φεύγει πληγωμένος και θεωρείται αυτό αποτυχία. Ο πόνος όμως αυτή τη στιγμή που νιώθουμε είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα μας κάνει καλύτερους», ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα του σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε και αν υπήρξε κούραση στους παίκτες του από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού: «Όχι δε νομίζω γιατί κάναμε καλή ανάλυση πριν τον αγώνα και γνωρίζαμε και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε πως η ομάδα ήταν καλύτερη γιατί είχαμε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι και ήμασταν πιο δραστήριοι και δημιουργικοί, χωρίς να έχουμε κάνει στην αρχή του ημιχρόνου πολλές αλλαγές. Είδαμε τον Όλεγκ να τρέχει ασταμάτητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, όπως και ο Ελ Αραμπί έτρεχε χωρίς ίχνος κούρασης. Αυτό το οποίο μας έλειπε ήταν η ταχύτητα στην μπάλα, κάτι το οποίο το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οφείλεται στο ότι διαβάσαμε στη συνέχεια καλύτερα το παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς