22.5 C
Athens

Ιστιοπλοΐα: Μάντης και Καγιαλής διατήρησαν τα κεκτημένα στην Άνδρο

Η ομάδα των Τάκη Μάντη – Παύλου Καγιαλή, με το «Velos – Eurobank Private Banking», αποτελούμενη από πρωταθλητές τριγώνου, ήταν η πρωταγωνίστρια της τελευταίας ιστιοδρομίας του «55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η αυλαία της ιστορικής διοργάνωσης ανοικτής θαλάσσης, η οποία είχε τη στήριξη της ναυτιλιακής και της ιστιοπλοϊκής οικογένειας, θα «πέσει» σήμερα το βράδυ, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (20:00), με την Τελετή Απονομής των διακρίσεων.

«Πήραμε μία πολύ καλή εκκίνηση και κατακτήσαμε για 2η χρονιά τον αγώνα της Άνδρου. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας γιατί έχει και μεγάλο «μπράτσο» και τοπικές ιστιοδρομίες, κάτι που τον κάνει πολύ ωραίο. Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε η φιλοξενία των διοργανωτών και των κατοίκων του νησιού και κάθε χρονιά περνάμε και καλύτερα. Πήραν μέρος οι καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδος. Βέβαια, στη διοργάνωση της Άνδρου συνηθίζεται να συμμετάσχουν οι καλύτεροι ιστιοπλόοι από όλη την Ελλάδα. Η σημαντικότητα του αγώνα φαίνεται και από τους μεγάλους χορηγούς που τον υποστηρίζουν», υπογράμμισαν οι «χάλκινοι» ολυμπιονίκες του Ρίο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς