20.9 C
Athens

Πόλο Γυναικών: Έναρξη προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό με τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα και χωρίς Τσίριτς

Η προετοιμασία της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας πόλο Γυναικών ξεκίνησε τη Δευτέρα (29/8) στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά. Ο Ολυμπιακός συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Στέλιου Τοροσιάδη ο οποίος θα εκτελεί χρέη προπονητή ως τις 15 Σεπτεμβρίου όπου θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Μια μέρα αργότερα θα μπει στις προπονήσεις η Κίρα Κρίστμας και στις 20/9 οι υπόλοιπες διεθνείς αθλήτριες που θα έχουν ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σπλιτ.

«Σήμερα ξεκινάμε σιγά σιγά τις προπονήσεις με τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα και αρκετές από τα τμήματα υποδομής. Η προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τα μέσα του επόμενου μήνα όποτε περιμένουμε τον κ. Τσίριτς αρχικά και στη συνέχεια τις υπόλοιπες διεθνείς μας αθλήτριες», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Σέρβου προπονητή.

Οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σταυρούλα Δουρέκα και Σοφία Τορνάρου ήταν οι μοναδικές αθλήτριες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση ενώ υπήρξαν και έντεκα από τα τμήματα Νεανίδων και Νέων Γυναικών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας: Ζωή Τζωρτζακάκη, Αμαλία Χριστοδούλου, Κατερίνα Χριστοδούλου, Δάφνη Τορνάρου, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Οικονόμου, Χριστίνα Κωτσάκη, Δήμητρα Λογοθέτη, Μάγδα Κουκουφίκη, Θέμιδα Αλετρά, Σταματία Πλατιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς