15.7 C
Athens

El Pais: Ένοπλοι ληστές χτύπησαν τον Ομπαμεγιάνγκ μέσα στο σπίτι του!

Δημοσίευμα της El Pais αποκαλύπτει τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι του από τέσσερις ληστές ο Πιερ-Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ, οι οποίοι τον απείλησαν με πιστόλια και τον χτύπησαν μπροστά στη σύζυγό του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρα η El Pais. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του, από τουλάχιστον τέσσερις δράστες. Οι ληστές σκαρφάλωσαν μέσα στον κήπο, απείλησαν τον άσο της Μπαρτσελόνα με πιστόλια και σιδερολοστούς ενώ τον χτύπησαν κιόλας, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι ληστές απείλησαν με όπλα τόσο τον Ομπαμεγιάνγκ όσο και τη σύζυγό του, μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο έκλεψαν αρκετά κοσμήματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ληστές διέφυγαν με ένα λευκό Audi A3.

Η ένοπλη ληστεία έλαβε χώρα γύρω στη μια τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Castellfedels. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ποιοι θα μπορούσαν να είναι δράστες, ώστε να καταφέρει να βρεθεί στα ίχνη τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς