16.6 C
Athens

«Κλείνει σήμερα η συμφωνία Ολυμπιακού – Ρόμα για Μαντί Καμαρά»

Θέμα ωρών παρουσιάζουν τη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά τα ιταλικά Μέσα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του Αφρικανού μέσου στους τζιαλορόσι είναι μία από τις τρεις που βρίσκονται στην τελική ευθεία στη Serie A, ενώ ο συνάδελφός του, Λούκα Ντι Μάρτζιο, θεωρεί τη συμφωνία δεδομένη.

«Το Σάββατο η Ρόμα έκανε νέα πρόταση που πρέπει να γίνει αποδεκτή από τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος σχεδιάζει να κλείσει τη συμφωνία σήμερα και ο παίκτης από τη Γουινέα να φτάσει στη Ρώμη τη Δευτέρα. Ο Καμαρά βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την ομάδα του Μουρίνιο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός θα λάβει ένα ενοίκιο δανεισμού του παίκτη της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συνολικό deal αναφέρεται πως θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια μαζί με το ποσό της οψιόν αγοράς του (8 εκατομμύρια) το επόμενο καλοκαίρι, υπό όρους. Οι όροι είναι πως η οψιόν δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική εκτός αν ο Μαντί Καμαρά αγωνιστεί στο 70% των αγώνων της Ρόμα τη φετινή σεζόν και αν οι τζιαλορόσι βρεθούν την επόμενη χρονιά στους ομίλους του Champions League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς