24 C
Athens

Με πολλές απουσίες απέναντι στο Βέλγιο η Εθνική

Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι στο Βελιγράδι, που δεν της κόστισε μόνο την ήττα, αλλά και δύο σημαντικές απώλειες παικτών, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε το Βέλγιο στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου (28/8, 20:00, Novasports 4).

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη θα αγωνιστεί για μία ακόμα φορά μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ (sold out το ματς) και με τη δύναμη της εξέδρας θα προσπαθήσει να πετύχει την 4η νίκη της στον όμιλο. Για να το πετύχει, καλείται να ξεπεράσει όχι μόνο το εμπόδιο του Βελγίου, αλλά και των πολλών απουσιών της, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Παπαγιάννη, Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς και τους πιο πρόσφατα τραυματίες Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν ρεκόρ 3-2 στον 9ο όμιλο, με την Εθνική να ελπίζει στο αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση και θα τη στείλει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ραντεβού της χρονιάς που ακολουθεί, το Eurobasket.

Η 12άδα της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς