18.7 C
Athens

Γιουβέντους – Ρόμα 1-1: Ο Ντιμπάλα έσκαψε τον λάκκο της πρώην αγαπημένης! (vid)

Η Γιουβέντους φιλοδοξεί φέτος να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A μετά από δυο χαμένα πρωταθλήματα. Αν κρίνουμε από το ξεκίνημα πάντως, ίσως να μην είναι ούτε αυτή η χρονιά της. Τις βάσεις για τη δεύτερη σερί γκέλα των Τορινέζων έβαλε ένας πρώην αγαπημένος, ο οποίος πλέον αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο…

Η επιστροφή του Πάουλο Ντιμπάλα στο Τορίνο με αντίπαλη φανέλα άφησε πικρή γεύση στους Μπιανκονέρι. Παρόλο που η Γιουβέντους άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ (2′) με ένα τρομερό φάουλ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες να πετύχει ένα ακόμα γκολ στο ημίχρονο, οι Ρωμαίοι άντεξαν στην πίεση και άρχισαν να ξεθαρρεύουν όσο περνούσε η ώρα.

Το πολύ όμορφο τέρμα του Λοκατέλι στο 25′ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR που έδειξε χέρι του Βλάχοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης και η Ρόμα έμεινε μέσα στο παιχνίδι. Η Γιουβέντους ήταν σταθερά ανώτερη, όμως αυτό σπανίως λέει κάτι όταν απέναντί σου βρίσκεται ομάδα του Μουρίνιο.

Κι έτσι, η αριστουργηματική έμπνευση του Ντιμπάλα να κάνει… σέντρα με βολ πλανέ βρήκε τον Έιμπραχαμ με πρόσωπο στην εστία και η κεφαλιά του Άγγλου στο 70′ έγραψε το τελικό 1-1. Με αυτόν τον βαθμό οι Ρωμαίοι έπιασαν στην κορυφή τη συμπολίτισσα Λάτσιο αλλά και την Τορίνο (νίκησε 1-2 στην έδρα την Κρεμονέζε) και πλέον μόνο μια ομάδα στη Serie A μπορεί να παραμείνει με το απόλυτο των βαθμών στη λήξη της 3ης αγωνιστικής.

Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει η Νάπολι να περάσει από το πάντα ζόρικο Αρτέμιο Φράνκι, κόντρα σε μια Φιορεντίνα που με νίκη πιάνει κι αυτή στασίδι στην κορυφή με 7 βαθμούς!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς