24.3 C
Athens

Equipe: «Εξετάζει την περίπτωση του Αμαβί ο Ολυμπιακός» (vid)

Σύμφωνα με την έγκυρη «L’ Equipe» ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου αμυντικού, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ στη Μαρσέιγ

Νέα γαλλικά δημοσιεύματα, ξανά από την έγκυρη L’ Equipe που είχε αποκαλύψει πρώτη το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Ουί Τζο Χουάνγκ, εμπλέκουν αυτή τη φορά τους Ερυθρολεύκους με την περίπτωση του Ζόρνταν Αμαβί της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό Μέσο, δίχως να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 28χρονου Γάλλου αριστερού μπακ ανήκει στους Μασσαλούς από το 2017 αλλά τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμαβί δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τη γαλλική ομάδα, που ωστόσο ψάχνεται είτε για την πώληση είτε για τον δανεισμό του.

Την περσινή σεζόν ο Γάλλος αμυντικός αγωνίστηκε μόλις σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μασσαλίας, ενώ από το 2017 μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 127 συμμετοχές στα γήπεδα της Ligue 1, με απολογισμό 3 γκολ και 11 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς