16.7 C
Athens

Σαουθάμπτον – Μ. Γιουνάιτεντ 0-1: Βελτιωμένοι και κυνικοί οι Κόκκινοι Διάβολοι, «διπλό» με εντολή Φερνάντες

Ο Τεν Χαγκ άφησε για δεύτερο σερί παιχνίδι τους Ρονάλντο και Μαγκουάιρ στον πάγκο και η Γιουνάιτεντ κέρδισε ξανά – Σκόρερ ο κάπτεν Μπρούνο Φερνάντες με τρομερό πλασέ στην κίνηση, ντεμπούτο για Καζεμίρο στην Premier League

Αυτή η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ αρχίζει να αρέσει. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μετά τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στη Premier League περνώντας με σχετική άνεση από το Σάουθαμπτον επικρατώντας με το κυνικό 1-0 της τοπικής ομάδας.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Μπρούνο Φερνάντες με όμορφο πλασέ στο 55ο λεπτό, σε ένα ματς με λίγες μεγάλες ευκαιρίες αλλά αρκετά καλό ρυθμό, ιδίως στο πρώτο μέρος.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Καζεμίρο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ αλλά και το γεγονός ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Τεν Χαγκ κράτησε στον πάγκο τους Κριστιάνο Ρονάλντο (αγωνίστηκε ελάχιστα μετά το 70′) και Χάρι Μαγκουάιρ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από νωρίς με ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και καλό ρυθμό, με τη Γιουνάιτεντ να απειλεί 3 φορές στην ίδια φάση στο 18′, όταν τόσο ο Φερνάντες όσο και ο Ράσφορντ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σαουθάμπρον ισορρόπησε τον ρυθμό μετά το 25′, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στην πρώτη της κλασσικής ευκαιρία με τον Τσε Άνταμς κι αυτό γιατί ο Ντε Χέα βρέθηκε σε καλή μέρα.

Τελικώς, τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη με τον Μπρούνο Φερνάντες να «ντύνεται» ήρωας για τους Κόκκινους Διαβόλους με το πρώτο του τέρμα στη σεζόν μετά από έξοχη εκτέλεση με το δεξί για το τελικό 0-1, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρά την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (27/8)

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (55′ Φερνάντες)

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μπράιτον – Λιντς (17:00)

Μπρέντφορντ – Έβερτον (17:00)

Τσέλσι – Λέστερ (17:00)

Άρσεναλ – Φούλαμ (19:30)

Κυριακή (28/8)

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (16:00)

Γουλβς – Νιούκαστλ (16:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ (18:30)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς