16.8 C
Athens

Μπάτσι (βοηθός Λουτσέσκου): «Γιουβέντους της Ελλάδας ο Ολυμπιακός, μοιάζει με τον Κεσιέ ο Καμαρά»

Ο βοηθός του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, Κριστιάνο Μπάτσι, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για Μαντί Καμαρά και Ολυμπιακό σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα μακράν περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, όπως και η Γιουβέντους στην Ιταλία. Συνεπώς, ο Κριστιάνο Μπάτσι δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακριβέστερο παράδειγμα προκειμένου να αναφερθεί στους Ερυθρολεύκους, μιλώντας σε ραδιοσταθμό της πατρίδας του.

Ο Ιταλός βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Centro Suono Sport, έναν ραδιοφωνικό σταθμό με θεματολογία που βασίζεται αποκλειστικά στη Ρόμα, εγκωμιάζοντας την επιλογή του Μαντί Καμαρά

«Ο Καμαρά είναι ένας πολύπλευρος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού, της ελληνικής Γιουβέντους, της ομάδας που πρέπει πάντα να νικά. Τροφοδοτεί, σκοράρει είναι καλός στις αναχαιτίσεις και στα σουτ εκτός περιοχής. Είναι καλός και στα αμυντικά αλλά και στα επιθετικά του καθήκοντα.

Κατά τη γνώμη μου μοιάζει με τον Κεσιέ, αλλά είναι ελαφρώς πιο επιθετικός, παρόλο που έχει την ίδια φυσική δομή. Στην Ιταλία μπορεί να παίξει με ασφάλεια και μπορεί να είναι παίκτης επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ιταλικές ομάδες γι’ αυτόν, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι δεν είναι εύκολο να διαπραγματευτεί κανείς: 8 εκατομμύρια για έναν μέσο που έρχεται από την Ελλάδα δεν είναι λίγα. Ο Καμαρά θα μπορούσε κατά περίσταση να λειτουργήσει ως Βαϊνάλντουμ ή ως Κριστάντε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς