17.7 C
Athens

Έκκληση του Άντονι στον Άγιαξ: Αφήστε με να ακολουθήσω τα όνειρά μου

Δημόσια έκκληση προς τη διοίκηση του Άγιαξ, προκειμένου να δεχθεί την προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, έκανε ο Άντονι.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καταθέσει μια μεγάλη προσφορά στον Αίαντα για τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, της τάξης των 90 εκατ. ευρώ, ωστόσο η ολλανδική ομάδα επιμένει να αρνείται να πουλήσει τον παίκτη. Όπως είπε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, «την Παρασκευή εξέφρασα το ενδιαφέρον να φύγω, αυτή τη φορά έχοντας μια σημαντική προσφορά στο τραπέζι, αλλά ο Άγιαξ αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι έχει μόνο 5 ημέρες για να με αντικαταστήσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντονι στον Ρομάνο:

«Από τον Φεβρουάριο, οι ατζέντες μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο για να αντιμετωπίσω νέα πρόκληση και ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα ενδιαφέρονταν για μένα, σίγουρα με μια μεγάλη προσφορά.

Τον Ιούνιο διέκοψα τις διακοπές μου και ήρθα προσωπικά να ενημερώσω τους διοικούντες, συμπεριλαμβανομένου του νέου προπονητή, για την επιθυμία μου να φύγω και ότι θα πρέπει να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Την Παρασκευή, σε μια συνάντηση με τον σύλλογο, εξέφρασα το ενδιαφέρον να φύγω, αυτή τη φορά έχοντας μια σημαντική προσφορά στο τραπέζι, ενώ στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλες. Ο Άγιαξ αρνήθηκε με το επιχείρημα ότι έχει μόνο 5 ημέρες για να με αντικαταστήσει.

Δε ζητάω από τον Άγιαξ με πουλήσει, ζητάω από τον Άγιαξ να με πουλήσει με την υψηλότερη προσφορά που έγινε ποτέ σε παίκτη της Eredivisie. Έχω επιμείνει σε αυτό το θέμα από τον Φεβρουάριο, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να ξαναχτίσει την ομάδα με ηρεμία.

Ο κόσμος πρέπει να με ακούσει και να καταλάβει ότι το κίνητρό μου με ωθεί προς την ευτυχία. Το χρειάζομαι για να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγιαξ θα είναι πάντα στην καρδιά μου!

Ήμουν πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ, κέρδισα τίτλους με τον Άγιαξ, έκανα φίλους και έχτισα ένα κομμάτι της καριέρας μου, αλλά πλέον επιμένω ότι είμαι έτοιμος και γεμάτος κίνητρο να ακολουθήσω την ιστορία μου και τα όνειρά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς