17.9 C
Athens

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0: Ο Λοβέρα έδωσε άλλον αέρα στους Νικαιώτες, αλλά ο Μάρκοβιτς κατέβασε ρολά (vid)

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Μάξι Λοβέρα ήταν εξαιρετικά δραστήριος στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Νίκαιας, όμως ο εντυπωσιακός Μάρκοβιτς κράτησε το μηδέν για τον Λεβαδειακό που είχε κι αυτός τις ευκαιρίες για να κλέψει το ματς

Ιωνικός και Λεβαδειακός συνεχίζουν χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα στη Νίκαια, Ιωνικός και Λεβαδειακός μάς χάρισαν ένα παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό αλλά χωρίς γκολ. Κι αυτό κυρίως λόγω του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ματέι Μάρκοβιτς που πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του και τελικά στον αγώνα.

Θετικό ντεμπούτο για τον Μάξι Λοβέρα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Νικαιώτες και πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία στου στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες έψαξαν απεγνωσμένα το γκολ της νίκης ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Από τη μία ο ανίκητος Μάρκοβιτς και από την άλλη η έλλειψη καθαρού μυαλού στις τελικές ενέργειες των παικτών του Λεβαδειακού είχαν ως αποτέλεσμα ένα ματς με καλό ρυθμό να μείνει στην… αφλογιστία και οι δύο σύλλογοι να μοιραστούν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Super League, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό για τον Ιωνικό και τον Άρη για την ομάδα της Λειβαδιάς στην πρώτη αγωνιστική.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Ματσάχ (67′ Μίλο), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (67′ Λοβέρα), Μάντζης, Ιωαννίδης (67′ Ελευθεριάδης)

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (65′ Μπαχανάκ), Βινίσιους (85′ Λιάγας), Βήχος, Μουτίνιο (46′ Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85′ Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75′ Χάμοντ)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς