20.2 C
Athens

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού οι Μορλάνες και Ραντόγια»

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα τους τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις των Μανού Μορλάνες και Νεμάνια Ραντόγια για την ενίσχυση στα χαφ

Συνεχίζουν να ηχούν οι ισπανικές σειρήνες για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, μετά το μεσημεριανό δημοσίευμα που θέλει τους Ερυθρόλευκους να ενδιαφέρονται για τον 33χρονο Ισπανό στόπερ Αριντάν Ερνάντεθ της Οσασούνα, ακολούθησε ένα ακόμη δημοσίευμα του δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο, ο οποίος αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο στόχαστρό τους τόσο τον Μανού Μορλάνες της Βιγιαρεάλ όσο και τον Νεμάνια Ραντόγια της Λεβάντε.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εξαιρετικές προοπτικές και οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Από τη μία ο 23χρονος Ισπανός μέσος Μανού Μορλάνες που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βιγιαρεάλ, αλλά μετράει μόλις 31 συμμετοχές τα τελευταία 5 χρόνια με την πρώτη ομάδα των Κίτρινων, καθώς συνήθως παραχωρείται δανεικός. Πέρυσι, για παράδειγμα, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εσπανιόλ καταγράφοντας 31 εμφανίσεις με απολογισμό δύο τερμάτων αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Στο κάδρο, σύμφωνα πάντα με τον Μορέτο, υπάρχει -ξανά για τον Ολυμπιακό- και ο Ραντόγια. O Σέρβος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από το φετινό καλοκαίρι μετά από μία τριετία στη Λεβάντε, ενώ πέρυσι μέτρησε στο σύνολο 20 συμμετοχές στη La Liga.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς