13.2 C
Athens

Μπούργος: Δεν νιώθω καμία πίεση και δεν έχω καμία αμφιβολία

Οι αρκετές και ποιοτικές μεταγραφές του Άρη σε συνδυασμό με τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν των Κιτρίνων φέρνουν τον Χερμάν Μπούργος υπό πολλών ευθυνών, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται από την πίεση, που όπως τονίζει δεν τον διαπερνά.

Ο Αργεντινός τεχνικός των Θεσσαλονικέων σε δηλώσεις του στη NOVA με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (28/8) κόντρα στον Παναιτωλικό τόνισε πως δεν νιώθει κάποια πίεση αναφορικά με τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί φέτος στον Άρη, ενώ ούτε έχει κάποια αμφιβολία για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπούργος:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για το αν υπάρχει πίεση βάσει στόχων: «Δεν νιώθω καμία πίεση και καμία αμφιβολία. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και σαφώς θα καθοριστούν παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το γεμάτο ρόστερ του Άρη: «Όχι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι κάτι που το ζουν πολλοί προπονητές και είναι πολύ σημαντικό να έρχονται καινούριοι παίκτες. Εμείς βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας της ομάδας, από εκεί και πέρα θέλουμε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαζί να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε».

Για το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει όλους τους ξένους: «Ναι είναι κάτι πολύ θετικό, γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε όλους τους παίκτες μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη: «Δεν είναι κάτι εύκολο να το πετύχουμε. Αυτές τις μέρες ήρθε και ένας ποδοσφαιριστής καινούριος. Βρισκόμαστε στη φάση που βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα ομάδα και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το αν είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα: «Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Για το αν η ομάδα έχει κάποια άλλα αγωνιστικά προβλήματα: «Μακάρι, όχι».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς