21.8 C
Athens

Κινδύνεψε σοβαρά κορίτσι του My Style Rocks: Βρισκόταν στη νταλίκα που ανετράπη χθες στην Αθηνών-Λαμίας

Πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ και γλίτωσε από θαύμα, καθώς η νταλίκα ερχόταν κατά πάνω της!

Αγιο είχε κορίτσι που συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με την εκτροπή της νταλίκας που οδήγησε την Κυριακή στο κλείσιμο για πολλές ώρες της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

H κοπέλα βρισκόταν εντός της νταλίκας, που ανετράπη στην Εθνική, καθώς το όχημα ανήκει στην οικογένειά της, που διαθέτει μεταφορική εταιρεία, στην οποία και εργάζεται η ίδια.

Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά, Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία κατευθυνόταν προς την Αθήνα όταν ο οδηγός του πελώριου οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στο Κάστρο της Βοιωτίας η νταλίκα να πάρει κλίση και το κορίτσι να πεταχτεί έξω από το παρμπρίζ.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η ίδια, γλίτωσε τα χειρότερα όταν έχοντας βρεθεί στην άσφαλτο αντιλήφθηκε πως το βαρύ όχημα άρχισε να έρχεται κατά πάνω της.

Ευτυχώς, η Βρισηίδα πρόλαβε να συρθεί, να σηκωθεί και να απομακρυνθεί πριν η νταλίκα περάσει από πάνω της.

Για καλή της τύχη, γλίτωσε με τραυματισμούς και γδαρσίματα σε όλο της το σώμα, ενώ ο οδηγός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι του.

Mάλιστα, η Βρισηίδα στάθηκε διπλά τυχερή, αν σκεφτεί κανείς πως το βαρύ όχημα μετέφερε τζάμια, που με την ανατροπή σκορπίστηκαν στην άσφαλτο και θα μπορούσαν να την τραυματίσουν πολύ σοβαρά, έτσι όπως βρέθηκε και η ίδια πεσμένη στο οδόστρωμα.

Αυτή τη στιγμή έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διεκομίσθη μετά το τροχαίο, ούσα περισσότερο σοκαρισμένη, παρά τραυματισμένη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς