12.5 C
Athens

Ιντάλγκο: Θα δώσω ό,τι έχω για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό (vid)

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό είναι ο Κουβανός ακραίος Ιντάλγκο Ολίβα, τον οποίο ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (25/8) στον Πειραιά ανακοινώνοντας και τυπικά τη συμφωνία μαζί του, αφού η ανακοίνωση της απόκτησής του είχε γίνει από τις 8 Αυγούστου.

Ο Κουβανός, αφού πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League και έδωσε ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας θέτοντας ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν που τον βρίσκει «διψασμένο» για τρόπαια.

«Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήρθα με την οικογένεια μου μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα, ξέρω και έχω ακούσει πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι, λοιπόν, ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας και θα παλέψω, θα δώσω ό,τι μπορώ. Θέλουμε τίτλους, για αυτό είμαι εδώ, θα δουλέψουμε, για να πάρουμε ό,τι αξίζουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα λόγια του Ιντάλγκο στην κάμερα του OSFP TV.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς