17.4 C
Athens

Κορμπεράν: Πρόκριση και ενίσχυση στις θέσεις που πρέπει

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League

Για πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League και μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που πρέπει προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Ευρώπη έκανε λόγο ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά την κλήρωση των Ερυθρολεύκων στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

«Από πριν ξέραμε ότι πρόκειται για την κλήρωση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε ο οποιοσδήποτε αντίπαλος βρισκόταν στον δρόμο μας θα ήταν αξιόλογος. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι να προετοιμάσουμε καλύτερα την απόδοση της δικής μας ομάδας.

Europa League: Ζόρικη κλήρωση για τον Ολυμπιακό

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο ως ισχυρός του γκρουπ, δίνοντας καλά παιχνίδια και να προκριθούμε στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα προετοιμασμένος. Έχουμε λίγο χρόνο, να δουλέψουμε, να διορθώσουμε πράγματα και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθούμε στις θέσεις που πρέπει ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση. Είμαστε στη φάση της ανάλυσης ώστε να δούμε πού χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ο κορμός της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ, απλώς θέλουμε να ενισχυθούμε στις θέσεις που πρέπει», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς