16.8 C
Athens

Ενοχλήσεις στο γόνατο και μαγνητική για Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο

Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο γόνατο μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Βελιγράδι

Η εθνική Ελλάδας του επικού Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε χθες από τη Σερβία του τρομερού Γιόκιτς στο Βελιγράδι. Και μπορεί το αποτέλεσμα να φαίνεται ανώδυνο στην πορεία προς το Μουντομπάσκετ 2023, εντούτοις προέκυψαν τουλάχιστον δυο λόγοι ανησυχίας από το χθεσινό ματς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη σερβική πρωτεύουσα, αναφέροντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί ανησυχία μόνο στην εθνική βεβαίως, αλλά και στον Ολυμπιακό που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τον ηγέτη του έστω και μια μέρα εκτός προπονήσεων.

Σε μαγνητική θα υποβληθεί και ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τον ίδιο λόγο, αφού ως γνωστόν δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο (και την παράταση) μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει σήμερα από το Βελιγράδι μετά την αναμέτρηση από τη Σερβία και ενόψει αυτής με το Βέλγιο (28/8, 20.00). Με την επιστροφή στην Αθήνα ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία.

Οι δύο διεθνείς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στα γόνατο στη διάρκεια του αγώνα με τη Σερβία και οι εξετάσεις θα βοηθήσουν ώστε να διαγνωστεί με ακρίβεια η κατάστασή τους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην αποστολή, συνεχίζουν με το δικό τους εξατομικευμένο πρόγραμμα στο ΟΑΚΑ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς