24.2 C
Athens

Ο διάλογος του Ντόρσεϊ με Σέρβο δημοσιογράφο για τις ελεύθερες βολές (vid)

Την ειλικρινή απορία του για το… φαινόμενο των ελεύθερων βολών στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στη Σερβία εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον χώρο της συνέντευξης, ο γκαρντ της Εθνικής αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλες οι ελεύθερες βολές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, 14 συνολικά, να προήλθαν όλες από έναν παίκτη, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ο Γιάννης είχε 10/14 βολές και ήταν ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα μας που σούταρε βολές. Αυτό για μένα ανοίγει τα μάτια σε σχέση με το τι συνέβη στο παιχνίδι. Δε γίνεται σε ολόκληρο το ματς να μη σουτάρει κανείς άλλος βολές».

Ο Σέρβος δημοσιογράφος προσπάθησε να επιμείνει με διευκρινίσεις στην ερώτηση του Ντόρσεϊ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να παρεμβαίνει λέγοντας «Είναι γεγονός, δεν έχετε μπροστά σας τα στατιστικά;» και τον ομογενή γκαρντ να απαντά: «Δεν ξέρω τι σημαίνει, δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, είναι θέμα του διαιτητή. Δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι στην καριέρα μου όπου μόνο ένας παίκτης έχει κερδίσει βολές. Πού το έχετε ξαναδεί αυτό; Αν το έχετε δει κάπου αλλού, πείτε μου, θα μου προκαλέσει φοβερή έκπληξη».

Δείτε τον διάλογο στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς