15.9 C
Athens

Έτοιμος για την Αιώνια Πόλη ο Μαντί Καμαρά: Αυτή είναι η συμφωνία Ολυμπιακού – Ρόμα

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μαντί Καμαρά από τη Ρόμα είναι θέμα ωρών, αφού η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό αλλά και τον μέσο από τη Γουινέα που αφήνει το Λιμάνι μετά από τέσσερα χρόνια

Ο Μαντί Καμαρά υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα δυνητικά σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Μέχρι που ξεκίνησε η πτωτική πορεία του τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μένει εκτός ενδεκάδας.

Πλέον, ο μέσος από τη Γουινέα ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του, αυτή τη φορά στην ιταλική πρωτεύουσα. Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινώσει τον δανεισμό του, έχοντας έρθει σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία προβλέπει τον ετήσιο δανεισμό του Μαντί Καμαρά έναντι 1,5 εκ. ευρώ, ενώ Ρόμα και παίκτης τα έχουν βρει και για τη συνέχεια με συμβόλαιο τεσσάρων ετών, στην περίπτωση δηλαδή που ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Το τρέχον συμβόλαιο του Αφρικανού στον Ολυμπιακού εκπνέει το 2024.

Όσο για το δρομολόγιο Πειραιάς – Ρώμη μόνο καινούργιο δεν είναι, αφού το έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια οι Βασίλης Τοροσίδης, Ζοσέ Χολέμπας και Κώστας Μανωλάς. Ο τελευταίος έκανε στη συνέχεια μια ακριβή μεταγραφή στη Νάπολι, ο Ζοσέ βρέθηκε στην Premier League για λογαριασμό της Γουότφορντ, ενώ ο Τόρο μετακόμισε στην Μπολόνια μετά από τριάμισι χρόνια, για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το 2018.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς