22.5 C
Athens

Σέρβος δημοσιογράφος τα έβαλε με Ιτούδη και Ντόρσεϊ με αφορμή τις βολές του Γιάννη

Η εθνική πάλεψε και «άγγιξε» μία παλικαρίσια νίκη απέναντι στη Σερβία σε μία κατάαμεστη Stark Arena ωστόσο η αύρα του Γιόκιτς, το μεγαλύτερο «θέλω» των Σέρβων και μερικά φαλτσοσφυρίγματα χάρισαν τη νίκη με 100-94 (παρ.) στην ομάδα του Πέσιτς.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς ένας Σέρβος δημοσιογράφος τα… έβαλε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με αφορμή τις βολές που εκτέλεσε ο Γιάννης μετά από σχετική δήλωση του Έλληνα ομογενή, με τον Δημήτρη Ιτούδη να υπερασπίζεται τον παίκτη του αποκαλώντας «προβοκάτορα» τον ρεπόρτερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντόρσεϊ και τι ακολούθησε με την παρέμβαση του Ιτούδη:

«Ο Γιάννης είχε 10/14 βολές και ουδείς άλλος σούταρε βολές από την ομάδα μου. Δεν ξέρω τι συνέβη, γιατί ο Γιάννης δεν είναι ο μοναδικός που πρέπει να σουτάρει βολές. Κοιτάζω τα στατιστικά και είμαι έκπληκτος! Πώς γίνεται ένας παίκτης να παίρνει όλες τις βολές της ομάδας του;». Ο Σέρβος δημοσιογράφος επέμεινε να ρωτάει αν γι’ αυτό ηττήθηκε η Ελλάδα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να παρεμβαίνει και να του ζητάει τον λόγο: «Γιατί γίνεσαι προβοκάτορας; Δεν έχεις τα στατιστικά μπροστά σου;» τον ρώτησε ο Έλληνας προπονητής, φανερά ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο Ντόρσεϊ από τους εκπροσώπους του σέρβικου Τύπου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς