17.2 C
Athens

Στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – Απόλλων ο Κώστας Φορτούνης

Στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων από την επόμενη εβδομάδα

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας άσος που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας των Ερυθρολεύκων κι ως εκ τούτου στις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν, βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από τις σουίτες του γηπέδου την κρίσιμη αναμέτρηση – ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Φορτούνης: Ανατροπή δεδομένων γιατί… δεν γίνεται αλλιώς

Σε ό,τι αφορά στο κεφάλαιο «Φορτούνης», στον Ολυμπιακό υπάρχει πλέον ξεκάθαρη πρόθεση επανένταξής του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει κάτι τη τελευταία στιγμή με μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει ξανά τα δεδομένα και να τον «τραβήξει» εκτός Πειραιά.

Αυτή (σ.σ. η πρόταση) δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τουλάχιστον σε επίπεδο που να ικανοποιεί τόσο τους πρωταθλητές Ελλάδας όσο και την πλευρά του παίκτη, με τον αγαπημένο αρχηγό της «ερυθρόλευκης κερκίδας» να βρίσκεται… προ των πυλών της επιστροφής του.

Εν ολίγοις, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, τότε ο Φορτούνης θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών και ο Ισπανός τεχνικός θα τον υπολογίζει κανονικά για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, σε μία εξέλιξη που αναμένεται να ωφελήσει σε πολλά επίπεδα και τις δύο πλευρές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς